Ostoskori

Paytrail

Jaa tämä sivu:

Toimitamme öljyntäyttöliittimiä/nokkavipuliittimiä tilausjärjestyksessä sitä mukaa kun saamme niitä lisää Euroopasta - uusimman tiedon mukaan noin viikolla 43.
Etusivu»Painepesurit»Ammattikäyttöön»Kylmävesi

Kylmävesipainepesurit ammattikäyttöön

CLEN-pesureita on myyty Suomessa jo yli 25 vuotta. CLEN-tuotteet valmistavat alansa johtavat yritykset. Painepesurit tulevat Interpump Group konsernilta, joka on maailman suurin korkeapainepumppuja valmistava yritys sekä IPC Group konsernilta.
Tuotanto on ISO 9000 laatusertifioitu.

CLEN-tuotteet ovat tunnettuja edistyksellisestä tekniikastaan, tehostaan, kestävyydestään sekä nykyaikaisesta muotoilusta.Tuotteiden suurin käyttäjäryhmä on ammattikäyttäjät, joille edulliset ja alan parhaat varaosa- ja huoltopalvelut ovat itsestäänselvyys. Pitkään jatkunut toiminta takaa, että varaosia löytyy edelleen myös kaikkein vanhimpiin CLEN-malleihin.

Tarvitsetko varaosia? Ota yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Kylmävesi
 • Clen Superjet 1310Uutuus!
  Clen Superjet 1310

  alk. 92 €

  Erittäin tehokas, parhaista osista tehty korkeapainepesuri joka tarpeesi mukaan kädenkäänteessä muuttuu seinälle asennettavaksi tai työntökärryllä varustetuksi, letkukelalla tai ilman

 • Clen DSHL 1910
  Clen DSHL 1910

  1273 €

  Korkealaatuinen, tehokas ja luotettava valovirtapesuri teollisuus- ja laitoskäyttöön.Uimahallien ja kylpylöiden suosikki

 • Clen Elite 1915
  Clen Elite 1915

  1290 €

  Ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Yksinkertainen ja toimintavarma rakenne. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen. Ilman letkukelaa.

 • Clen Elite 1915 Plus
  Clen Elite 1915 Plus

  1547 €

  Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Yksinkertainen ja toimintavarma rakenne. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen.

 • Clen Royal 2117
  Clen Royal 2117

  1837 €

  Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen.

 • Clen BENZ DL2021Uutuus!
  Clen BENZ DL2021

  3379 €

  Polttomoottoripesuri ammattilaiselle. Tehokkaalla Honda moottorilla ja vesipumppu alennusvaihteella.

Kylmävesipainepesurit ammattikäyttöön