Verkkokauppamme Uudistuu Pian!

Arvoisat asiakkaamme - Täysin uudistunut Kailatec-Verkkokauppa avataan maaliskuun aikana! Siihen asti nykyinen Verkkokauppa palvelee Teitä täysin normaalisti.

Ostoskori

Paytrail

Jaa tämä sivu:

Etusivu»Painepesurit»Kotikäyttöön

Painepesurit kotikäyttöön

CLEN-pesureita on myyty Suomessa jo yli 25 vuotta. CLEN-tuotteet valmistavat alansa johtavat yritykset. Painepesurit tulevat Interpump Group konsernilta, joka on maailman suurin korkeapainepumppuja valmistava yritys sekä IPC Group konsernilta.
Tuotanto on ISO 9000 laatusertifioitu.

CLEN-tuotteet ovat tunnettuja edistyksellisestä tekniikastaan, tehostaan, kestävyydestään sekä nykyaikaisesta muotoilusta.Tuotteiden suurin käyttäjäryhmä on ammattikäyttäjät, joille edulliset ja alan parhaat varaosa- ja huoltopalvelut ovat itsestäänselvyys. Pitkään jatkunut toiminta takaa, että varaosia löytyy edelleen myös kaikkein vanhimpiin CLEN-malleihin.

Tarvitsetko varaosia? Ota yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Kaikki Clen-pesurit ovat itseimeviä!

Kotikäyttöön
 • Clen G 131 PLUS
  Clen G 131 PLUS

  185 €

  Täydellisesti varusteltu tehokas korkeapainepesuri kaikkiin kodin pesutarpeisiin. Pesuvarusteet ammattitasoa kumisella paineletkulla ja letkukelalla.

 • Clen G 145 PLUS, moninkertainen testivoittaja!!
  Clen G 145 PLUS, moninkertainen testivoittaja!!

  TARJOUS! 298 €

  [b]Kaupan päälle pyörivä pesuharja.[/b] Moninkertainen Testivoittaja!. Pesuri on kevyt liikutella ja siinä on hyvät ammattitason pesuvarusteet

 • Clen G161 Plus
  Clen G161 Plus

  489 €

  Vaativan käyttäjän järeä työkalu, jonka metallinen pumppu kestää ammattikäytössäkin. Kumiteräsvahvisteinen 12 m paineletku letkukelalla.

 • Clen Power Plus
  Clen Power Plus

  745 €

  Kannettava polttomoottori pesuri hyvällä veden tuotolla ja paineella. Itseimevä messinkinen rivimäntäpumppu paineensäädöllä KM-lehden testimenestyjä!

Painepesurit kotikäyttöön