Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan pääsääntöisesti tilauksen yhteydessä. Poikkeuksia ovat laskulla (vain laskutussopimuksen tehneille asiakkaillemme) tai eri osamaksuvaihtoehdoilla tehdyt tilaukset. Kulloinkin käytettävissä olevat maksutavat vaihtelevat tilauskohtaisesti tilattavista tuotteista, asiakkaasta, ja valitusta toimitustavasta riippuen. Tilauslomakkeella näkyy automaattisesti vain ne maksutavat, jotka ovat kulloinkin käytettävissä.

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Kaikki suomalaiset pankit
Kortit (Visa, MasterCard, Amex)
MobilePay
Siirto
Pivo
Apple Pay
OP Tililuotto
Walley
Jousto
OP Lasku

Muita maksutapoja ovat:

 • Ennakkolasku
 • Lasku (vain Kailatec Oy:n laskutussopimusasiakkaille)
 • Käteinen/maksukortti noudettaessa tuotteet myymälästämme

Maksut Payrail-tilillä, Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Paytrail kaikki maksutavat

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kailatec Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj (entinen Suomen Verkkomaksut Oyj). Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy tilaajan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Käyttäessäsi Paytrail-tiliä maksaminen tapahtuu Paytrailin palvelussa. Paytrail-tilin kautta tehtävissä korttimaksuissa maksutapahtuman sopimusosapuolina toimivat Paytrail ja kortinhaltija.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Osuuspankki logoOP Tililuotto

OP Tililuotto on maksutapa arjen isompiin hankintoihin verkossa. Luotto haetaan ennakkoon ennen
ostoksia ja se on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille. Hae luottoa täältä.

Kätevästi yhdellä laskulla

 • Kaikki kuukauden aikana OP Tililuotolla tekemäsi verkko-ostokset laskutetaan samalla
  laskulla

Saat ostoksillesi 30 päivää korotonta maksuaikaa

 • Pitkän maksuajan ansiosta voit päättää ennen maksamista, pidätkö tilaamasi tuotteen

Maksa helposti ja mutkattomasti erissä

 • Voit lyhentää luottoa omaan tahtiisi tai maksaa kaikki kerralla ilman kuluja

Lue lisää OP Tililuotosta

 


Walley

Maksutavat 2Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuoksikorko 19,9%). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

Walleyin henkilötietojen käsittelystä: walley.fi/tietosuojasta

 


Jousto lasku ja osamaksu

Maksutavat 3Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Voi maksaa Jousto laskulla 20–1000 euron ja Jousto osamaksulla 30–5000 euron ostoksia.

Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Maksaessasi Joustolla teet vahvan sähköisen tunnistutumisen ja tämän jälkeen tarvittaessa täytät lomakkeelle tietosi. Luottopäätös tehdään reaaliajassa tunnistatumisen jälkeen. Maksun jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat Joustolla ja valitset maksutavaksi Jousto laskun, saat maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90 €. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90 € /lasku. Lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29 % vuotuista korkoa.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

 


Alisa pankki logoAlisa Yrityslasku

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää.

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää.

Hyvä tietää Alisa Yrityslaskusta

 • Sopii enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen.
 • Turvallinen ja mutkaton vaihtoehto yrityksille. Ei sisällä piilokuluja eikä edellytä erillisten dokumenttien toimittamista
 • Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista y-tunnusta ja ostoksen tekijältä suomalaisen pankin verkkopalvelutunnuksia.
 • Alisa Yrityslaskulla voi maksaa valitsemalla se maksutavaksi verkkokaupan kassalla. Luottopäätös sekä osto-oikeuden varmentaminen tehdään muutamassa minuutissa. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan tarjotuista vaihtoehdoista.  
  • Ostajan osto-oikeus varmistetaan digitaalisesti. Tätä varten suosittelemme, että ostaja käyttää ostosta tehdessä yrityksen tarjoamia puhelinnumeroita sekä sähköpostiosoitetta.  
  • Alisa Pankki tekee luottopäätöksen, joka perustuu maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon.
 • Alisa Yrityslasku tarjoaa 14-60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä vaihtelee valitun maksuajan mukaan.
 • Lasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia.

 


Lasku yrityksille

Vain yritysasiakkaille, joilla on voimassaoleva laskutussopimus Kailatec Oy:n kanssa. Jos olet kiinnostunut laskutussopimuksesta, pyydämme täyttämään sivustoltamme löytyvän tilinavauslomakkeen. Kun laskutustili on perustettu, lasku toimitetaan tilauksen mukana. Maksuehto on sopimuskohtainen.

 


Ennakkolasku

Tilauksen saatuamme lähetämme laskun valintasi mukaan joko sähköpostitse tai kirjeitse. Tilaus toimitetaan, kun lasku on maksettu. Tilaukset, jotka on tilattu ilman voimassaolevaa laskutussopimusta, käsitellään aina ennakkolaskutilauksena.