Valikko
08 - 557 2700
Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00
24 tuotetta

CLEN Imurit

CLEN-tuotteet valmistavat alansa johtavat yritykset. Imurit tulevat IPC Group konsernilta, joka on maailman suurin teollisuusimureiden valmistaja. Tuotanto on ISO 9000 laatusertifioitu.

CLEN-tuotteet ovat tunnettuja edistyksellisestä tekniikastaan, tehostaan, kestävyydestään sekä nykyaikaisesta muotoilusta.Tuotteiden suurin käyttäjäryhmä on ammattikäyttäjät, joille edulliset ja alan parhaat varaosa- ja huoltopalvelut ovat itsestäänselvyys. Pitkään jatkunut toiminta takaa, että varaosia löytyy edelleen myös kaikkein vanhimpiin CLEN-malleihin.

Tarvitsetko varaosia? Ota yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.


CLEN LP 1/12 Eco

215,-

Pölynimuri vaativaan ammattikäyttöön. Energialuokka B. Erittäin hiljainen äänitaso. Tehon portaaton säätö. Kevyet, käytössä mukavat varusteet. Edulliset pölypussit. Hajuton antibakteerinen suodatin.

CLEN FOX

89,-

Pienestä koosta huolimatta FOX imuri soveltuu moneen käyttöön. Toimii ilman kertakäyttöpussia. Vakiona HEPA suodatin ja poistoilman suodatus. Suodattimen puhdistus puhallustoiminto.

CLEN Leo

206,-

Imuri ammattikäyttöön. Alhainen äänitaso, vain 76 dBa. HEPA suodatin. Pitkä 12 m virtajohto. Imuputken pituus säädettävä. Varusteet pysyvät imurin mukana kätevässä telineessä. Edulliset ja hyvät pölypussit, tilavuus 11,5 litraa.

CLEN Volcan 503

464,-

Kuumuutta kestävä imuri esim. nuohoustöihin ja uunien siivoukseen. CLEN Volcanilla voidaan imuroida tuhkaa joka on vielä +120°C, säiliössä on metallinen letkun liitin ja kuumuutta kestävä ilmasuodatin.

CLEN NRG 1/30 TC D

398,-

Työkalujen etäohjauksella varustettu imuri joka soveltuu hiontapölyn imurointiin. Työkaluimuri on varustettu 3500 cm2, H13 luokan ilmasuodattimella. Liitäntä Max. teho 2200 W. Hyvät varusteet soveltuu myös peruspuhdistukseen. Antistaattinen.

CLEN 429 M2

651,-

Vaativaan käyttöön soveltuva teollisuusimuri, joka tehokkaan imunsa ansiosta soveltuu laajasti rakennusteollisuuden, autoalan, siivousalan, maatalouden ym. käyttöön.

CLEN Spill-Tech Basic

878,-

Paineilmakäyttöinen imuri. Kestävä, ei liikkuvia osia. Imuroi nesteet, öljyt ja jätteet koneista ja moottoreista suoraan tynnyriin. Alentaa jätteenkäsittelykuluja lyhentää huoltoaikoja.

CLEN 215

318,-

Vaativaan ammattikäyttöön soveltuva imuri, joka tehokkaan imunsa ansiosta soveltuu laajasti rakennusteollisuuden, siivousalan, maatalouden ym, käyttöön. Myös veden imurointiin.

CLEN Maxi Wet

183,-

Pölyn- ja vedenimuri. Imurissa on isopintainen patruuna ilmasuodatin, hyvät pyörät ja kolhuja kestävä kuori. Hyvät pidikkeet varusteille.

TM-testivoittaja!

CLEN 503 S

352,-

Ammattimaiseen siivoukseeen. Imee tehokkaasti pölyt ja vedet lattiahoitojen yhteydessä.

CLEN Hienopölysuodatin 2-moottoriseen imuriin

24,30

Erikoissuodatin hienon pölyn imurointiin. Soveltuu myös kylmän tuhkan imurointiin.

CLEN Rio

651,-

Painehuuhteluimuri ammattikäyttöön ajoneuvokaluston sisäpuhdistuksessa, ravintoiloissa ja hotelleissa.

CLEN Sub 629 Steel

1138,-

Palokuntaimuri! Sisäinen poistopumppu nesteensiirtoa varten. Vuotojen torjuntaan, jälkisiivouksiin ja saneeraukseen. Imurointi ja säiliön tyhjennys on mahdollista samaan aikaan.

CLEN Hienopölysuodatin 1-moottoriseen imuriin

19,60

Erikoissuodatin hienon pölyn imurointiin. Soveltuu myös kylmän tuhkan imurointiin.

CLEN 633

914,-

Erittäin tehokas kolmella imumoottorilla varustettu yleisimuri varastoon, kuivurikäyttöön tai ajoneuvojen imurointiin. Helppo tyhjentää kippaavan säiliön ansiosta.

CLEN Storm

1130,-

Painehuuhteluimuri ammattimaiseen puhdistukseen ajoneuvoalalla, hotelli- ja ravintola-alalla sekä teollisuudessa.

CLEN Paperipölypussi 515/503, 5kpl

27,50

Perinteiset paperipölypussit, mitkä sopivat Clen-imureihin 515 ja 503. Yksi paketti sisältää viisi kappaletta pusseja.