Valikko
Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

CLEN Imurit

CLEN-tuotteet valmistavat alansa johtavat yritykset. Imurit tulevat IPC Group konsernilta, joka on maailman suurin teollisuusimureiden valmistaja. Tuotanto on ISO 9000 laatusertifioitu.

CLEN-tuotteet ovat tunnettuja edistyksellisestä tekniikastaan, tehostaan, kestävyydestään sekä nykyaikaisesta muotoilusta.Tuotteiden suurin käyttäjäryhmä on ammattikäyttäjät, joille edulliset ja alan parhaat varaosa- ja huoltopalvelut ovat itsestäänselvyys. Pitkään jatkunut toiminta takaa, että varaosia löytyy edelleen myös kaikkein vanhimpiin CLEN-malleihin.

Tarvitsetko varaosia? Ota yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

44,90
Tuhkaimuri takkojen sekä uunien tulipesien puhdistamiseen. Imurissa on myös kätevä puhallustoiminto. Viileälle tuhkalle
730,50
Vaativaan käyttöön soveltuva kaksimoottorinen teollisuusimuri, joka tehokkaan imunsa ansiosta soveltuu laajasti rakennusteollisuuden, autoalan, siivousalan, maatalouden ym. käyttöön. 2x 1400W  
407,50
1x 1600W teollisuusimuri Ammattimaiseen siivoukseeen. Imee tehokkaasti pölyt ja vedet lattiahoitojen yhteydessä.
280,-
Ammattimaiseen siivoukseen. Imee tehokkaasti pölyt ja vedet. Työkaluohjauksella varustettu imuri.
1040,-
Erittäin tehokas kolmella imumoottorilla varustettu yleisimuri varastoon, kuivurikäyttöön tai ajoneuvojen imurointiin. Helppo tyhjentää kippaavan säiliön ansiosta.
24,-
HEPA-suodatin Clen FOX-imuriin
23,40
Erikoissuodatin hienon pölyn imurointiin. Soveltuu myös kylmän tuhkan imurointiin.
28,90
Erikoissuodatin hienon pölyn imurointiin. Soveltuu myös kylmän tuhkan imurointiin.
901,50
IFA-sertifioitu turvapölynimuri erittäin vaarallisille pölyluokan H pölyille, pölynsuodatuskyky ≥ 99,995 % Pölyttömään ja terveellisempään työympäristöön!
247,-
Imuri ammattikäyttöön. Alhainen äänitaso, vain 76 dBa. HEPA suodatin. Pitkä 12 m virtajohto. Imuputken pituus säädettävä. Varusteet pysyvät imurin mukana kätevässä telineessä. Edulliset ja hyvät pölypussit, tilavuus 11,5 litraa.
771,-
Parasta laatua oleva lakaisukone
217,50
Pölynimuri vaativaan ammattikäyttöön. Energialuokka B. Erittäin hiljainen äänitaso. Tehon portaaton säätö. Kevyet, käytössä mukavat varusteet. Edulliset pölypussit. Hajuton antibakteerinen suodatin.
216,50
Pölyn- ja vedenimuri. Imurissa on isopintainen patruuna ilmasuodatin, hyvät pyörät ja kolhuja kestävä kuori. Hyvät pidikkeet varusteille. TM-testivoittaja!
99,-
Pölyn- ja vedenimuri. Imurilla on myös kätevä puhallustoiminto sekä liitäntä sähkötyökalulle.
470,-
Työkalujen etäohjauksella varustettu imuri joka soveltuu hiontapölyn imurointiin. Työkaluimuri on varustettu 3500 cm2, H13 luokan ilmasuodattimella. Liitäntä Max. teho 2200 W. Hyvät varusteet soveltuu myös peruspuhdistukseen. Antistaattinen.
27,70
Perinteiset paperipölypussit, mitkä sopivat Clen-imureihin 515 ja 503. Yksi paketti sisältää viisi kappaletta pusseja.