Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

CLEN Uppopumput

Clenin uppopumppuvalikoimasta löydät sopivan pumpun niin tilapäiseen tarpeeseen kuin jatkuvampaan käyttöön, kuten puutarhankasteluun. Valikoimassa on pieneen tilaan meneviä malleja koteloidulla pintakatkaisijalla, joka käynnistää ja sammuttaa pumpun automaattisesti vedenpinnan noustessa tai laskiessa. Clenin valikoimiin kuuluu tyhjennyspumppu sekä puhtaan ja likaisen veden pumppaukseen. Löydät uppopumpuista myös merivedelle sopivia malleja. Uppopumppuihin saa hankittua lisävarusteena myös poistoletkun sekä liitinkulmia.

Tarvitsetko varaosia? Ota yhteyttä meihin puhelimitse, mailitse tai yhteydenottolomakkeella.

TÄRKEÄÄ! LUE TÄMÄ ENNEN PUMPUN OSTOA!

Muistamalla pari perussääntöä pumppujen käsittelyssä ja perehtymällä
hiukan erilaisten pumppujen toimintaan on oikean pumpun valinta helppoa.

Lataa ostajan opas tästä

65,50
Siirrä vesi sinne mistä se tulikin tai minne haluat sen menevän. CW 200 on kevyt ja kestävä uppopumppu puhtaan veden pumppaukseen.
189,-
Tehokas pumppu puhtaalle vedelle sisäänrakennetulla pintakatkaisijalla. Mahtuu 23 x 23 cm kaivoon.
274,50
Tehokas, hyvän paineen tuottava pumppu veden pumppaamiseen kaivosta, säiliöstä tai järvestä. Soveltuu käytettäväksi esim sadettimen kanssa. Huoltovapaa vesijäähdytetty moottori lämpösuojalla.
84,50
Kätevä uppopumppu puhtaan ja likaisen veden pumppaukseen. Pumpussa on säädettävä pohjalaatta, jota kiertämällä saadaan valittua asento puhtaalle tai likaiselle vedelle.
94,-
Kestävä ja kätevä uppopumppu puhtaan ja likaisen veden pumppaukseen. Pumpussa on säädettävä pohjalaatta josta valitaan asento likaiselle tai puhtaalle vedelle.
255,50
Erittäin tehokas ja kestävä likaisen veden pumppu ammattimaiseen käyttöön. Erityisen tehokas paljun täyttöön!
135,-
Tehokas tyhjennyspumppupumppu likaisen tai puhtaan veden pumppaamiseen.