Valikko
08 - 557 2700
Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

CLEN Uppopumput

Clenin uppopumppuvalikoimasta löydät sopivan pumpun niin tilapäiseen tarpeeseen kuin jatkuvampaan käyttöön, kuten puutarhankasteluun. Valikoimassa on pieneen tilaan meneviä malleja koteloidulla pintakatkaisijalla, joka käynnistää ja sammuttaa pumpun automaattisesti vedenpinnan noustessa tai laskiessa. Clenin valikoimiin kuuluu tyhjennyspumppu sekä puhtaan ja likaisen veden pumppaukseen. Löydät uppopumpuista myös merivedelle sopivia malleja. Uppopumppuihin saa hankittua lisävarusteena myös poistoletkun sekä liitinkulmia.

Tarvitsetko varaosia? Ota yhteyttä meihin puhelimitse, mailitse tai yhteydenottolomakkeella.

55,-
Siirrä vesi sinne mistä se tulikin tai minne haluat sen menevän. CW 200 on kevyt ja kestävä uppopumppu puhtaan veden pumppaukseen.
158,-
Tehokas pumppu puhtaalle vedelle sisäänrakennetulla pintakatkaisijalla. Mahtuu 23 x 23 cm kaivoon.
74,-
Kätevä uppopumppu puhtaan ja likaisen veden pumppaukseen. Pumpussa on säädettävä pohjalaatta, jota kiertämällä saadaan valittua asento puhtaalle tai likaiselle vedelle.
83,-
Kestävä ja kätevä uppopumppu puhtaan ja likaisen veden pumppaukseen. Pumpussa on säädettävä pohjalaatta josta valitaan asento likaiselle tai puhtaalle vedelle.
233,-
Erittäin tehokas ja kestävä likaisen veden pumppu ammattimaiseen käyttöön. Erityisen tehokas paljun täyttöön!
265,-
Tehokas avokaivopumppu puhtaan veden pumppaukseen syvältä sekä kasteluun. Liitäntä 1″ sisäkierre + adapteri 19-25 mm letkulle. Käy myös Adbluelle sekä urealle.
447,-
Vahva vortex tyhjennyspumppu likaiselle vedelle (<50 mm kiintoaine). Poisto ylöspäin.
121,-
Tehokas tyhjennyspumppupumppu likaisen tai puhtaan veden pumppaamiseen.