Valikko
08 - 557 2700
Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00
8 tuotetta

Uppopumput

CLEN-tuotteet valmistavat alansa johtavat yritykset. Pumput valmistaa Leader Pumps Group, joka kuuluu Grundfos -konserniin. Tuotanto on ISO 9000 laatusertifioitu.

CLEN-tuotteet ovat tunnettuja edistyksellisestä tekniikastaan, tehostaan, kestävyydestään sekä nykyaikaisesta muotoilusta.Tuotteiden suurin käyttäjäryhmä on ammattikäyttäjät, joille edulliset ja alan parhaat varaosa- ja huoltopalvelut ovat itsestäänselvyys. Pitkään jatkunut toiminta takaa, että varaosia löytyy edelleen myös kaikkein vanhimpiin CLEN-malleihin.

Tarvitsetko varaosia? Ota yhteyttä meihin puhelimitse, mailitse tai yhteydenottolomakkeella.


55,-

Siirrä vesi sinne mistä se tulikin tai minne haluat sen menevän. CW 200 on kevyt ja kestävä uppopumppu puhtaan veden pumppaukseen.

158,-

Tehokas pumppu puhtaalle vedelle sisäänrakennetulla pintakatkaisijalla. Mahtuu 23 x 23 cm kaivoon.

74,-

Kätevä uppopumppu puhtaan ja likaisen veden pumppaukseen. Pumpussa on säädettävä pohjalaatta, jota kiertämällä saadaan valittua asento puhtaalle tai likaiselle vedelle.

83,-

Kestävä ja kätevä uppopumppu puhtaan ja likaisen veden pumppaukseen. Pumpussa on säädettävä pohjalaatta josta valitaan asento likaiselle tai puhtaalle vedelle.

233,-

Erittäin tehokas ja kestävä likaisen veden pumppu ammattimaiseen käyttöön.
Erityisen tehokas paljun täyttöön!

248,-

Tehokas avokaivopumppu puhtaan veden pumppaukseen syvältä sekä kasteluun. Liitäntä 1″ sisäkierre + adapteri 19-25 mm letkulle. Käy myös Adbluelle sekä urealle.

447,-

Vahva vortex tyhjennyspumppu likaiselle vedelle (<50 mm kiintoaine). Poisto ylöspäin.

121,-

Tehokas tyhjennyspumppupumppu likaisen tai puhtaan veden pumppaamiseen.