Valikko
08 - 557 2700
Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

CLEN Painepesurit ammattikäyttöön

CLENLaadukasta ja kestävää painepesuria tarvitsevalle Clen tarjoaa laajan valikoiman toinen toistaan parempia vaihtoehtoja. Hiljaisella, mutta tehokkaalla painepesurilla työ hoituu nopeasti ja mukavasti. Pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena Clenin painepesurit ovat vertaansa vailla myös pitkäikäisyyden ja huollettavuuden helppouden suhteen.

Tarvitsetko varaosia? Ota yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

2445,-
Kompakti ja tehokas kuumavesipainepesuri autoilijoille, korjaamoille ja maatiloille. Varustettu letkukelalla sekä 15 metrin paineletkulla.
2075,-
Kompakti ja tehokas kuumavesipainepesuri autoilijoille, korjaamoille ja maatiloille.
3485,-
Polttomoottoripesuri ammattilaiselle. Tehokkaalla Honda moottorilla ja vesipumppu alennusvaihteella.
2990,-
Pesuri on täynnä huippuominaisuuksia, iso vesimäärä ja paine, pistooli pidike, letkukela ja neljä pyörää helppoon liikutteluun.
4630,-
Parasta tekniikkaa kaikkein vaativimpaan käyttöluokkaan. Silloin kun tarvitaan huipputehoa, runsasta huuhteluvoimaa ja kuumaa vettä.
KYSY!
MAGNUM – TEOLLISET KYLMÄVESIPAINEPESURIT KORKEA PAINE / SUURI VIRTAUS
KYSY!
MAGNUM – TEOLLISET KYLMÄVESIPAINEPESURIT KORKEA PAINE / SUURI VIRTAUS
alk. 649,-
Erittäin tehokas, parhaista osista tehty korkeapainepesuri joka tarpeesi mukaan muuttuu kädenkäänteessä seinälle asennettavaksi tai työntökärryllä varustetuksi, letkukelalla tai ilman.
4650,-
SYNCRON PW-H100 on ainutlaatuinen painepesuri markkinoilla, joka pystyy pitämään +100C:n veden lämpötilan maksimipaineella ja- virtausnopeudella (200 bar – 900 l/h)