Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

Hydrauliikkatunkit ja tarvikkeet

482,50
– Alumiinipronssiset laakerit vähentävät epäkeskeisen kuorman aiheuttamia kulumia. – Kromipäällysteinen männän varsi kestää erinomaisesti kulutusta ja korroosiota. – Täysteräksinen sylinterin runko. – Suurikokoiset jouset nopeuttavat männän palautumista ja lisäävät sylinterin käyttöikää. – C-sarjan sylintereihin on saatavissa runsaasti lisävarusteita. – Pohjan asennusreiät vakiona kaikissa sylintereissä, pois lukien 75 ja 100 ton, joihin ne ovat saatavissa tilauksesta.   Kaikissa C-sarjan sylintereissä on jousipalautus. Yksitoiminen – Jousipalautus
alk. 565,-
Kokonaan metallinen rakenne lisää turvallisuutta hitsauskipinöille alttiissa työympäristössä. Alumiinirakenteisena erityisen kevyt vaihtoehto
alk. 355,-
– Power Teamin RLS sarjan sylintereissä mäntä, sylinterin runko ja päätymutteri on Power Tech käsitelty paremman kulutus- ja korroosionkeston aikaansaamiseksi. – Ainutlaatuinen ja voimakas kartiojousi mahdollistaa männän nopean palautuksen. – Matala sylinteri mahtuu ahtaisiin paikkoihin. – Uritettu männän pää pitää kuorman vakaasti paikoillaan. – Kierteelliset asennusreiät lisäävät käyttösovellus mahdollisuuksia. – Epäkeskeisen kuorman kestävä rakenne lisää sylinterin käyttöikää. Yksitoiminen – Jousipalautus. Sopii ahtaisiin tiloihin.
alk. 147,85
Polyuretaaniletkuissa teräs- ja aramidipunoksella vahvistettu polyamidiydin jonka päällä polyuretaani kuori (johtaa sähköä). Turvakerroin letkuilla 4:1 Työpaine 700 bar / murtumispaine 2800 bar Varustettu taipumissuojin Taivutussäde 70 mm Molemmissa päissä on NPT 3/8” ulkokierre Lämpötila-alue -40 – 100° C Polyuretaani / kumi. 4:1 varmuuskerroin.
alk. 18,95
Vakio, Flame-Out®, Biohajoava ja Alhaisen lämpötilan – Ehkäisee pumpun kavitaatiota, ruosteen syntymisen, hapettumisen ja lietteenmuodostumisen. Perushydrauliöljy Luotettava suorituskyky kaikkien hydraulipumppujen ja työkalujen kanssa. Lisätty vaahtoamiselta suojaavaa lisäainetta, korkea viskositeetti-indeksi. Flame-Out 220, paloa edistämätön hydrauliöljy Sisältää lisäaineita jotka suojaavat ruostumista, vaahtoamista ja liikaantumista vastaan. Paloa edistämätön hydrauliöljy. Erinomaiset voitelu ja lämmönsiirto ominaisuudet. Laaja käyttölämpötila-alue. Ei tarvetta vaihtaa tiivisteitä Power Team työkalujen kanssa. Vain perushydrauliöljyn tyhjennys pumpusta ja tilalle. Flame-Out 220. Huomautus: syttyy palamaan jos lämmönlähde riittävän kuuma. Ei kuitenkaan ylläpidä liekkiä ja sammuu itsestään ilman syttymisen lähdettä. Biohajoava hydrauliöljy Biohajoava, myrkytön hydrauliöljy soveltuu kohtalaisista aina vaativiin työskentely olosuhteisiin. Erinomainen suoja ruostumista vastaan. Ensiluokkainen suoja kulumista vastaan, hyvä yhteensopivuus eri metallien kanssa. Biohajoava ja haitta-aineeton hydrauliöljy, joka on suunniteltu vastaamaan tiukimpiakin suorituskyky sekä kasvavia ympäristö vaatimuksia. Voidaan käyttää kaikkien Power Team pumppujen, työkalujen ja lisätarvikkeiden kanssa joissa vakio tiivisteet. Biohajoavuus testattu: EPA 560/ 6-82-003 ja OECD 301 ; haitta-aineet testattu: EPA 560 / 6-82-002 ja OECD 203:1-12. Ei suositella alle -7 ja yli 71 asteen käyttöolosuhteisiin. Suositeltava säilytyslämpötila yli -23 ja alle 77 astetta. Lisätietoja ja materiaalien turvallisuus ohje saatavissa tehtaalta. Alhaisten lämpötilojen hydrauliöljy Tarjoaa luotettavan ja sujuvan toiminnan kylmissäkin käyttöolosuhteissa. Ehkäisee pumpun kavitaatiota, ruosteen syntymisen, hapettumisen ja lietteenmuodostumisen.
2430,-
Ruotsissa valmistetut korkealaatuiset hydraulityökalut tarjoavat suorituskykyä useisiin eri nostotarpeisiin.