Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

MIG/MAG puoliautomaatti

Wallius Hitsauskoneet Oy valmistaa luotettavia ja turvallisia hitsauskoneita moneen käyttötarkoitukseen. Valikoimaan kuuluu kompaktit MIG/MAG-puoliautomaatit korjaushitsaukseen ja ammattikäyttöön, teollisuuden MIG/MAG-virtalähteet erillisellä langansyöttöyksiköllä ja hitsausinvertterit.

694,-
BLUEARC™ i1800 MIG PLUS on täydellinen monenprosessin hitsauskone niin liikkuvaan työhön kuin työpajakäyttöön. Siinä yhdistyvät loistava hitsaustulos, helppo säädettävyys ja täydellinen varustelu.
KYSY!
Wallius® BLUEWELD™ 2200 MIG on tehokas kolmivaiheinen uuden sukupolven virtalähteellä ja markkinoiden kestävimmällä 100 %:lla teräsrakenteella varustettu kompaktikokoinen MIG/MAG-hitsauskone.
VÄLIAIKAISESTI LOPPU VARASTOSTA! LISÄÄ TULOSSA SYKSYLLÄ
1689,-
Täysin uusi Wallius® BLUEWELD™ 2500 MIG on uuden sukupolven muuntajalla varustettu kompaktikokoinen MIG/MAG-hitsauskone monipuolisiin hitsaustöihin.
1890,-
Wallius® BLUEWELD™ 3000 MIG on tehokas uuden sukupolven muuntajalla varustettu kompaktikokoinen MIG/MAG-hitsauskone vaativiin hitsaustöihin nykyaikaisille hitsauspajoille monipuolisiin hitsaustöihin.
2499,-
Uuden sukupolven energiaystävällinen mig/mag-hitsauskone.