Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

Tilaus- ja toimitusehdot

Alkaen 4.5.2023

Yleiset ehdot

Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan Kailatec Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Kailatec Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa Kailatec Oy Verkkokauppasivustolla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

Kailatec Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Kailatec Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota Kailatec Oy ei kohtuudella voi voittaa. Kailatec Oy on velvollinen ilmoittamaan Asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

Asiakas

Kailatec Oy myy tuotteita ja palveluita täysi-ikäiselle yksityishenkilölle. Hyödykkeitä myydään myös yritys- ja julkishallinto- ja yhteisöasiakkaille, jotka hankkivat kauppatavaran ammatilliseen käyttöön.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

Yritysasiakkaiden ja Kailatec Oy:n välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa ole toisin määrätty.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero ja tarvittaessa laskutusosoite.

Tuotteet ja hinnasto

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta ellei toisin ole mainittu. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tuotteen hinnan muuttuessa ennen lähetyksen käsittelyä, toimitetaan tilatut tuotteet alkuperäisellä hinnalla.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan Internetin välityksellä Kailatec Oy Verkkokaupan ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme asiakkaalle sähköpostitse automaattisen tilausvahvistuksen, josta ilmenee:

  • Tilausnumero
  • Tilauksen sisältö eriteltynä
  • Tilaajan yhteystiedot
  • Valitut toimitus- ja maksutavat
  • Laskun loppusumma

Jos olet valinnut jonkin Paytrailin maksutavoista, saat lisäksi sähköpostiisi vahvistuksen onnistuneesta maksusuorituksesta.

Käsittelyvahvistus

Kun olemme käsitelleet tilauksesi, saat erillisen sähköpostivahvistuksen. Tässä vaiheessa tilauksesi on siirretty kuljetukseen. Mahdollinen seurantatunnus (Posti/Matkahuolto) ilmoitetaan myös tässä viestissä. Tunnuksen avulla voit seurata lähetyksen kulkua toimijan omassa verkkopalvelussa.

Saat lisäksi valitusta toimitustavasta riippuen erillisen tekstiviestin, kun lähetys on noudettavissa toimipisteestä (Huom: tämä edellyttää, että tilaajan puhelinnumeroksi on ilmoitettu matkapuhelinnumero).

Perille asti tuotavissa toimitustavoissa (Posti Express, Posti Kotipaketti) Posti ottaa tilaajaan yhteyttä palvelukuvauksensa mukaisesti sopiakseen toimitusajankohdasta.

Verkkokaupan Asiakastili

Tilaaminen voidaan tehdä joko ilman rekisteröitymistä / asiakastilille kirjautumista tai kirjautuneena / rekisteröityneenä. Tilaaja voi halutessaan luoda asiakastilin myös  täyttämällä yhteystiedot erillisellä lomakkeesella. Asiakastili on aktivoitava klikkaamalla sähköpostivahvistuksessa löytyvää linkkiä 24 tunnin kuluessa. Mikäli linkkiä ei ole määräaikaan mennessä klikattu, poistetaan aktivoimaton asiakastili ilman erillistä ilmoitusta.

Asiakastili voidaan perustaa joko yksityisenä tai yritystilinä.

Kun asiakastili on luotu, on tilaaminen jatkossa nopeampaa (yhteystiedot näkyvät tilauslomakkeella valmiiksi täytettyinä). Oma Tili -sivulta voit seurata tilauksesi käsittelyä. Näet myös aiempien tilaustesi tiedot. Asiakastilit ovat sähköpostiosoitekohtaisia. Tilaajan vastuulla on huolehtia siitä, että sähköpostiosoite on toimiva ja voimassa. Mikäli sähköpostiosoite muuttuu, tulee tilaajan luoda uusi asiakastili uudella sähköpostiosoitteella.