Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

Din hydrauliikkaputkiliitinnipat

alk. 26,51
Kulmaliitin sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja. Huom. Liittimet ovat ilman mutteria ja leikkuurengasta ulkokierre päässä!
alk. 8,43
Kulmaliitin sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja r-kartiokierteellä. Huom. Liittimet ovat ilman mutteria ja leikkuurengasta ulkokierre päässä!
alk. 15,07
Banjoliitin sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja bsp-kierteellä. Huom. Liittimet ovat ilman mutteria ja leikkuurengasta!
alk. 1,18
Jatkoliitin sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja. Huom. Liittimet ovat ilman mutteria ja leikkuurengasta!
alk. 1,09
Kartiotulppa sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja. Sopii DIN kiristysmutterille Huom. Liittimet ovat ilman mutteria.
alk. 2,08
Kartiotulppa sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja.
alk. 5,31
Kulmajatkoliitin sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja r-kartiokierteellä. Huom. Liittimet ovat ilman mutteria ja leikkuurengasta!
alk. 12,96
Suunnattava kulmalähtöliitin sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja bsp-kierteellä. Huom. Liittimet ovat ilman mutteria ja leikkuurengasta!
alk. 6,55
Kulmalähtöliitin sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja r-kartiokierteellä. Huom. Liittimet ovat ilman mutteria ja leikkuurengasta!
alk. 9,98
Läpivienti sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja. Huom. Liittimet ovat ilman muttereita ja leikkuurenkaita!
alk. 0,43
Leikkuurengas sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja
alk. 4,03
Läpivienti sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja. Huom. Liittimet ovat ilman muttereita ja leikkuurenkaita!
alk. 0,56
Kiristysmutteri sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja
alk. 2,58
Perusliitin sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja. Huom. Liittimet ovat ilman mutteria ja leikkuurengasta ulkokierre päässä!
alk. 4,96
Putkisupistusliitin sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja. Huom. Liittimet ovat ilman mutteria ja leikkuurengasta ulkokierre päässä!
alk. 11,38
T-haara sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja. Huom. Liittimet ovat ilman mutteria ja leikkuurengasta ulkokierre päässä!
alk. 5,83
Suunnattava perusliitin sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja. ED-tiivistys.
alk. 11,07
T-haara sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja. Huom. Liittimet ovat ilman mutteria ja leikkuurengasta ulkokierre päässä!
alk. 6,80
T-haara sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja. Huom. Liittimet ovat ilman muttereita ja leikkuurenkaita!
alk. 1,65
Lähtöliitin ulkokiertein sinkitylle tarkkuusteräs hydrauliikkaputkelle L- ja S-sarja. ED-tiivistys. Huom. Liittimet ovat ilman mutteria ja leikkuurengasta!