Valikko
08 - 557 2700
Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

CLEN Painepesurit

CLENClen painepesurit ovat suunniteltu ja valmistettu kestämään kovaakin käyttöä, minkä takia ne kestävät myös vertailua kilpailijoiden tuotteisiin. Painepesurit on haluttu suunnitella myös mukaviksi ja käytännöllisiksi. Clenin painepesureiden paineletkut ovat teräsvahvisteista kumia, eli ne ovat erittäin kestäviä mutta myös liikuteltavia ja taivuteltavia. Clen painepesurit myydään kotikäyttöön 2 vuoden takuulla.

Tarvitsetko varaosia? Ota yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

2025,-
Kompakti ja tehokas kuumavesipainepesuri autoilijoille, korjaamoille ja maatiloille.
2373,50
Kompakti ja tehokas kuumavesipainepesuri autoilijoille, korjaamoille ja maatiloille. Varustettu letkukelalla sekä 15 metrin paineletkulla.
6,90
Erittäin riittoisa, tehokas ja matalavaahtoinen
3433,-
Polttomoottoripesuri ammattilaiselle. Tehokkaalla Honda moottorilla ja vesipumppu alennusvaihteella.
2890,-3350,-
Pesuri on täynnä huippuominaisuuksia, iso vesimäärä ja paine, pistooli pidike, letkukela ja neljä pyörää helppoon liikutteluun.
4632,-
Parasta tekniikkaa kaikkein vaativimpaan käyttöluokkaan. Silloin kun tarvitaan huipputehoa, runsasta huuhteluvoimaa ja kuumaa vettä.
170,-
Tehokas 130 bar paineella varustettu painepesuri kaikkiin kodin puhdistustarpeisiin. Joustava kuminen paineletku.
298,-336,-
Moninkertainen testivoittaja! Pesuri on kevyt liikutella ja siinä on hyvät ammattitason pesuvarusteet. 12 m kuminen paineletku letkukelalla. Pesurista tehoa riittää vaativiinkin töihin.
Kaupan päälle pyörivä pesuharja, niin kauan kuin kaupanpäällisiä riittää!
489,-533,-
Vaativan kotikäyttäjän järeä työkalu. Kumiteräsvahvisteinen 12 m paineletku letkukelalla. Suurin mahdollinen valovirtapesuri.
1209,-
Kuumavesipesuri valovirralla
KYSY!
Valikoimassamme on laaja mallisto painepesureita kiinteään asennukseen. Meiltä myös kaikki putkisto-, asennus ja muut tarpeet. Myöskin avaimet käteen. Veden lämmittävä korkeapainepesuri kiinteään asennukseen. Sopii vaativaan käyttöön teollisuudessa, auto- ja kuljetusalalla sekä maataloudessa.
70,-
mm. malleihin: 1800-2400, 131,131+, 1.180 Tuotantovuodesta 1997 lähtien Sisältää Kahvan, letkun, suihkuputken, turbosuuttimen, viuhkasuuttimen
6,90
Emäksinen tehokas pesuaine
KYSY!
Korkeapainepesuri kiinteään asennukseen. Ammattikäyttö, teollisuudessa, auto- ja kuljetusalalla sekä maataloudessa. Valikoimassamme on laaja mallisto painepesureita kiinteään asennukseen. Meiltä myös kaikki putkisto-, asennus ja muut tarpeet. Myöskin avaimet käteen.
KYSY!
Valikoimassamme on laaja mallisto painepesureita kiinteään asennukseen. Meiltä myös kaikki putkisto-, asennus ja muut tarpeet. Myöskin avaimet käteen. Korkeapainepesuri kiinteään asennukseen. Vaativaan ammattikäyttöön, teollisuudessa, auto- ja kuljetusalalla sekä maataloudessa.
2395,-
Korkeapainepesuri kiinteään asennukseen. Max. 200 bar ja 1000 l/h vedentuotolla.
KYSY!
Korkeapainepesuri kiinteään asennukseen.
14,-
CLEN G 131-145-161 pesureihin
KYSY!
Valikoimassamme on laaja mallisto painepesureita kiinteään asennukseen. Meiltä myös kaikki putkisto-, asennus ja muut tarpeet. Myöskin avaimet käteen. Korkeapainepesuri kiinteään asennukseen. Vaativa ammattikäyttö, teollisuudessa, auto- ja kuljetusalalla sekä maataloudessa
652,-
Erittäin tehokas, parhaista osista tehty korkeapainepesuri joka tarpeesi mukaan muuttuu kädenkäänteessä seinälle asennettavaksi tai työntökärryllä varustetuksi, letkukelalla tai ilman.