Valikko
Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

CLEN Vesiautomaatit

Clen-painevesiautomaatit ovat virallisesti juomavedelle hyväksyttyjä. Painevesiautomaattien pumput ovat tehokkaita, ja niissä on laadukkaat varusteet, kuten sisäänrakennettu takaiskuventtiili, pestävät suodattimet ja asennusta helpottavat kääntyvät liittimet. Perinteisten mallien lisäksi saatavana on elektronisia malleja, joilla on kuivakäyntisuoja, säädettävä paine ja jopa automaattisesti tasaisen paineen pitävä mekaniikka veden kulutuksesta riippumatta. Painevesiautomaatti sopii niin puutarhaan käyttöveden pumppaukseen kuin mökille juomavesipumpuksi.

Clenin vesiautomaatit käynnistyvät automaattisesti, kun hana avataan. Laitteilla on myös aina useamman vuoden takuu mallista riippuen. Lisäksi Clenin vesiautomaattien markkinoiden parhailla huoltovapailla painesäiliöillä on jopa 5 vuoden takuu.

Tarvitsetko varaosia? Ota yhteyttä meihin puhelimitse, mailitse tai yhteydenottolomakkeella.

255,-
Perinteinen painevesiautomaatti puhtaan juoma- ja puutarhaveden pumppaukseen. Vakiona kuivakäyntisuoja!
186,-
Perinteinen painevesiautomaatti puhtaan juoma- ja puutarhaveden pumppaukseen.
695,-
Säiliötön, täysautomaattinen painevesipumppu puhtaan juoma- ja puutarhaveden siirtoon
360,-
Upotettava täysautomaattinen vesipumppu puhtaan juoma- ja puutarhaveden pumppaukseen. Liitäntä 1″S + letkuliitin 19-25mm.
455,-
Upotettava täysautomaattinen vesipumppu puhtaan juoma- ja puutarhaveden pumppaukseen. Liitäntä 1″S + letkuliitin 19-25mm.
320,-
Vahva vesiautomaatti puhtaan koti- ja puutarhaveden pumppaukseen.
436,-
Järeä painevesiautomaatti puhtaan juoma- ja puutarhaveden pumppaukseen.