Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

CLEN Vesiautomaatit

Clen-painevesiautomaatit ovat virallisesti juomavedelle hyväksyttyjä. Painevesiautomaattien pumput ovat tehokkaita, ja niissä on laadukkaat varusteet, kuten sisäänrakennettu takaiskuventtiili, pestävät suodattimet ja asennusta helpottavat kääntyvät liittimet. Perinteisten mallien lisäksi saatavana on elektronisia malleja, joilla on kuivakäyntisuoja, säädettävä paine ja jopa automaattisesti tasaisen paineen pitävä mekaniikka veden kulutuksesta riippumatta. Painevesiautomaatti sopii niin puutarhaan käyttöveden pumppaukseen kuin mökille juomavesipumpuksi.

Clenin vesiautomaatit käynnistyvät automaattisesti, kun hana avataan. Laitteilla on myös aina useamman vuoden takuu mallista riippuen. Lisäksi Clenin vesiautomaattien markkinoiden parhailla huoltovapailla painesäiliöillä on jopa 5 vuoden takuu.

Tarvitsetko varaosia? Ota yhteyttä meihin puhelimitse, mailitse tai yhteydenottolomakkeella.

TÄRKEÄÄ! LUE TÄMÄ ENNEN PUMPUN OSTOA!

Muistamalla pari perussääntöä pumppujen käsittelyssä ja perehtymällä
hiukan erilaisten pumppujen toimintaan on oikean pumpun valinta helppoa.

Lataa ostajan opas tästä

280,-
Perinteinen painevesiautomaatti puhtaan juoma- ja puutarhaveden pumppaukseen. Vakiona kuivakäyntisuoja!
232,50
Perinteinen painevesiautomaatti puhtaan juoma- ja puutarhaveden pumppaukseen.
470,-
Upotettava täysautomaattinen vesipumppu puhtaan juoma- ja puutarhaveden pumppaukseen. Liitäntä 1″S + letkuliitin 19-25mm.   Poistuva tuote, korvaava on Clen Esub 900
Poistuva tuote, korvaava on Clen Esub 900
369,50
Upotettava täysautomaattinen vesipumppu puhtaan juoma- ja puutarhaveden pumppaukseen. Liitäntä 1″ulkokierre,  3/4″ ulkokierre + letkuliitin 19-25mm.
470,-
Upotettava täysautomaattinen vesipumppu puhtaan juoma- ja puutarhaveden pumppaukseen. Liitäntä 1″ulkokierre,  3/4″ ulkokierre + letkuliitin 19-25mm.
246,-
Veteen upotettava erittäin tehokas painevesiautomaatti.
188,-
Äänitasoltaan hiljainen ja tehokas ruostumattomasta teräksestä tehty painevesiautomaatti.