Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

Hitsaus / Plasmaleikkurit

1989,-
Wallius® BLUEARC™ i3000 MIG on tehokas älykkäillä hitsausohjelmilla varustettu kannettava hitsauskone. Tällä monen prosessin hitsauskoneella saavutat korkean tuottavuuden ja korkean käyttöaikasuhteen.
274,-
Wallius® BLUETAXI™ on loistava valinta kannettavien hitsauskoneiden, kaasupullon ja hitsaustarvikkeiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen.  
alk. 22,50
ELGA P48S on emäspäällysteinen alhaisen vetypitoisuuden antava yleispuikko
alk. 88,90
Elgamatic 100 on kuparipinnoitettua niukkahiilistä umpilankaa, joka on tarkoitettu hiilidioksidi- tai argon/hiilidioksidisuojakaasuhitsaukseen. Huolellisesti kontrolloitu langan metallurgia ja viimeistelty pinta tekevät hitseistä hyvälaatuisia ja varmistavat luotettavan hitsauslangan syötön mekaanisissa hitsausjärjestelmissä. Elgamatic 100 soveltuu kaikkien yleisesti käytettävien terästen ja muototerästen hitsaukseen.
34,90
Evermatic hitsausmaski suunniteltu erityisesti vaativaan ammattikäyttöön ja vaativiin olosuhteisiin. Maski suojaa erinomaisesti kasvojen, kaulan ja korvien alueet UV-säteilyltä ja hitsauskipinöiltä. Kevyt, mutta kestävä ja kimmoisa rakenne vähentää niskan rasitusvammoja
939,-
GasIQ Q43/49PROP -poltinsarja happi-propaani
399,-
Happi-Asetyleeni  poltinsarja polttoleikkaukseen ja kaasuhitsaukseen.
109,-
GasIQ Maxex on paineensäädin, jolla on suuri kapasiteetti (luokka 3 ISO 2503).
109,-
GasIQ Maxex on korkeapaineensäädin, jolla on suuri kapasiteetti (luokka 3 ISO 2503)
109,-
Virtaussäädin argonille ja seoskaasuille.
KYSY!
Pieni hydrauliikkamoottorilla varustettu hitsausgeneraattori kenttä olosuhteisiin. Puikkohitsaukseen ja työkaluille 1- ja 3-vaihde koneille.
KYSY!
Pieni hydrauliikkamoottorilla varustettu hitsausgeneraattori kenttä olosuhteisiin. Puikkohitsaukseen ja työkaluille 1- ja 3-vaihde koneille.
5500,-
”RASKAAN HITSAAVAN TEOLLISUUDEN  HITSAUSKONE”