Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

Clen IWD DS 2021

 • Clen IWD DS 2021

Valikoimassamme on laaja mallisto painepesureita kiinteään asennukseen. Meiltä myös kaikki putkisto-, asennus ja muut tarpeet. Myöskin avaimet käteen.

Veden lämmittävä korkeapainepesuri kiinteään asennukseen. Sopii vaativaan käyttöön teollisuudessa, auto- ja kuljetusalalla sekä maataloudessa.

Tuotekoodi48041
Tunniste2/UK
Nettopaino170 kg
 • Esittely
 • Lisätiedot / tekniset tiedot
 • Toimitustavat ja hinnat
Esittely

Painepesuri on rakennettu tukevan teräksisen rungon päälle. RS-teräskuomu. Portaaton paineen ja vesimäärän säätö. Säädettävä korkeapaineinen pesuaineen syöttö. Vedenlämmitysboilerin vaippa kokonaan rs terästä. Boilerin pohja on keraaminen ja kaksinkertainen kierukka kattilakierukkaterästä. Lähtevän veden lämpötila rajataan tarkasti termostaatilla halutulle tasolle. Automaattinen veden pehmennyslaitteisto.

Lisätiedot / tekniset tiedot
Jännite

400

Liitäntäteho

9,5

Mitat

122x59x73

Paino

170

Sähköjohto

6,5

Takuu (v)

1

Maksimipaine

200

Työpaine

200

Vedenvirtaus

1260

Lämmitysteho

88

Vedenlämpö max.

140

Vakiovarusteet

Laadukas pesukahva, eristetty teräsputki messinkiliittimin, rs-teräksinen suihkuputki, teräsvahvistettu kumipaineletku 10 m pyörivällä liittimellä, tulovesiliitin ja suomenkielinen hyvä ohjekirja.

Takuu ja huolto

Ammattikäytössä koneiden takuu on yksi vuosi. Tietyiltä osin takuu voi olla jopa kolme vuotta. Tarkempia tietoja varten tutustu takuuehtoihin.

Takuu, ammatti (v)

1

Pumppu

Kolmesylinterinen itse imevä rivimäntäpumppu jossa keraamiset männät, rs-teräs venttiilit ja kokonaan messinkinen pumpun kansi.

Toimitustavat ja hinnat
 • Rahtikuljetus (yritysasiakkaat)
  Sovitaan tilauskohtaisesti
 • Rahtikuljetus (yksityisasiakkaat)
  Sovitaan tilauskohtaisesti
 • Nouto Oulun myymälästä
  0,00 €