Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

Clen ML 15.150 RST

 • Clen ML 15.150 RST

Korkeapainepesuri kiinteään asennukseen. Ammattikäyttö, teollisuudessa, auto- ja kuljetusalalla sekä maataloudessa.

Valikoimassamme on laaja mallisto painepesureita kiinteään asennukseen. Meiltä myös kaikki putkisto-, asennus ja muut tarpeet. Myöskin avaimet käteen.

Tuotekoodi48029
Tunniste2/UK
Nettopaino84,5 kg
 • Esittely
 • Lisätiedot / tekniset tiedot
 • Toimitustavat ja hinnat
Esittely

Painepesuri on rakennettu tukevan teräksisen rungon päälle. RS-teräskuomu. Portaaton paineen- ja vesimäärän säätö. Siirtyminen pesuaineen levityksestä huuhteluun valitaan kahvasta pesun aikana. Korkeapaineinen kemikaalinlevitys portaattomalla säädöllä.

Lisätiedot / tekniset tiedot
Jännite

400

Liitäntäteho

5,5

Mitat

77x41x41

Paino

85

Sähköjohto

5

Takuu (v)

1

Maksimipaine

150

Työpaine

150

Vedenvirtaus

900

Vakiovarusteet

Laadukas pesukahva, eristetty teräsputki messinkiliittimin, teräksinen suutinputki, pesusuutin, teräsvahvistettu kumipaineletku 10 m pyörivillä liittimillä, tulovesiliitin ja suomenkielinen hyvä ohjekirja.

Takuu ja huolto

Pumpun takuu on kolme vuotta, muilta osin 1 vuoden takuu tekuuehtojemme mukaan. Pesuri on edullinen ja nopea huoltaa. Kaikki toimet mukaan lukien, tiivisteet vaihdetaan puolessa tunnissa ja venttiilit vielä nopeammin. öljyntarkistus kj avaihto käy muutamassa minuutissa. CLEN pesureilla on 30 valtuutettua huoltopoistettä ja vaativien ammattilaisten tasoinen varaosahuolto.

Takuu, ammatti (v)

1

Pumppu

Kolmesylinterinen itse imevä rivimäntäpumppu jossa keraamiset männät, rs-teräs venttiilit ja kokonaan messinkinen pumpun kansi.

Toimitustavat ja hinnat
 • Rahtikuljetus (yritysasiakkaat)
  35,00 €
 • Rahtikuljetus (yksityisasiakkaat)
  55,00 €
 • Nouto Oulun myymälästä
  0,00 €