Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

Hydraulinen hitsausgeneraattori 220/6kVA

 • Hydraulinen hitsausgeneraattori 220/6kVA

Pieni hydrauliikkamoottorilla varustettu hitsausgeneraattori kenttä olosuhteisiin. Puikkohitsaukseen ja työkaluille 1- ja 3-vaihde koneille.

TuotekoodiHWG 220/6
TunnisteEP
Nettopaino51,0 kg
 • Esittely
 • Lisätiedot / tekniset tiedot
 • Toimitustavat ja hinnat
Esittely

Hydraulinen hitsausgeneraattori Dynaset HWG 220/6 kVA

Hydraulinen hitsausgeneraattori Dynaset HWG 220/6 kVA

Varusteet: Automaattinen pyörintänopeudensäädin, pistorasiat, ylilämpösuojat ja hitsauskaapelit 5 m.

Dynaset hydraulihitsi on hydraulikäyttöinen hitsauslaite, jolla saat huippuluokan hitsausominaisuudet ja sähköä työkaluille – kaikkialla, missä on koneita töissä.

DYNASET HWG Hydraulinen hitsausgeneraattori muuntaa liikkuvan työkoneen hydraulivoiman hitsausvirraksi ja apusähköksi. HWG Hydrauliset hitsausgeneraattorit tuottavat korkealaatuista hitsausvirtaa alkaen 180 A – 400 A. HWG 180-/220-/300-/400-mallit tuottavat lisäksi AC-apusähköä tehoalueella 6 kVA – 10 kVA.

Työkoneet ja asennus

Maailman paras teho-koko-suhde takaa helpon asennuksen liikkuviin työkoneisiin, kuten kaivinkoneisiin, porauslaitteisiin, huoltoautoihin. Se voidaan liittää mihin tahansa hydraulijärjestelmään, ja kompaktin kokonsa sekä keveytensä ansiosta se on helppo asentaa mihin tilaan tahansa työkoneessa. HWG voidaan sijoittaa myös pieneen tilaan.

Kuinka DYNASET HWG Hydraulinen hitsausgeneraattori toimii?

HWG Hydraulinen hitsausgeneraattori tuottaa työkoneen hydrauliikan voimalla korkealaatuista hitsausvirtaa. HWG käynnistetään avaamalla hydrauliöljyvirtaus. Hydraulijärjestelmä syöttää hydrauliöljyä hitsausgeneraattoriin integroituun hydraulimoottoriin. Hitsausgeneraattori käynnistyy välittömästi ja muuntaa hydraulivoiman hitsausvirraksi ja apusähköksi. Dynaset-teknologia takaa tasaisen hydrauliöljyvirtausen hitsausgeneraattorille mahdollistaen korkealaatuisen hitsausvirran ja sähkön tuoton.

Tuottavuus

HWG Hydraulinen hitsausgeneraattori lisää liikkuvan työkoneen tuottavuutta ja nettoarvoa. Hydrauliset hitsit ovat kompakteja eivätkä tarvitse ylimääräistä sähköenergialähdettä. Ei enää isojen erillisten generaattorien raahaamista työkohteeseen – HWG on aina mukana ja käyttövalmis. Enää ei tarvita useita erillisiä laitteita yhden hitsausgeneraattorin tuottaessa sekä hitsausvirran että apusähkön.

Cleantech

DYNASET HWG Hydraulinen hitsausgeneraattori on ympäristöystävällinen. Sähköisistä hitseistä poiketen, jotka tarvitsevat toimiakseen erillisen dieselgeneraattorin, HWG toimii työkoneen hydrauliikan voimalla. Se ei tarvitse polttoainetta eikä siten tuota pakokaasuja. Dynasetin puhtaan teknologian ansiosta työkohteessa on vähemmän päästöjä ja luonnonvaroja kuluttavia laitteita. HWG Hydraulinen hitsausgeneraattori on huoltovapaa eikä tarvitse kuljetusta, sillä se integroidaan työkoneeseen.

Uusi hiljainen hydraulimoottori integroituna HWG Hydraulisiin hitsausgeneraattoreihin

DYNASET HWG Hydraulisen hitsausgeneraattorin perusmalleihin on integroituna uusi Silent-hydraulimoottori, joka julkaistiin 7. maaliskuuta 2017. Uusi hydraulimoottori parantaa generaattoria useilla eri tavoilla.

Huomattavin muutos on merkittävästi parantunut ääni. Äänenpainetaso on merkittävästi alhaisempi. Tämä ei ole kuitenkaan ainut tekijä, joka tekee moottorin äänestä miellyttävämmän. Vielä tärkeämpiä tekijöitä ovat parannettu äänirakenne ja taajuustaso, joiden ansiosta Dynaset-laite tuntuu äänettömältä. Korkeat äänet ovat epämiellyttäviä ihmisen korvalle ja suuri ääniaaltojen amplitudi voi aiheuttaa jopa kipua korvassa. Dynasetin uudet hiljaiset hydraulimoottorit on suunniteltu tuottamaan ääntä, jonka rakenne ja taajuus ovat korvalle hienovaraisempia. Siksi moottorin ääni kuulostaa erittäin hiljaiselta. Paremmat ääniominaisuudet parantavat huomattavasti työympäristöä ja -ergonomiaa.

Hiljaiset hydraulimoottorit on suunniteltu tehokkaammiksi ja kestävimmiksi. Dynasetin uusissa moottoreissa on vähemmän mekaanista kitkaa, minkä ansiosta ne ovat tehokkaampia ja kestävät pidempään. Hydraulimoottorin käyttölämpötila on alhainen ja uusi akselin tiiviste kestää korkeampia paineita. Uudet hiljaiset moottorit on helposti tunnistettavissa täysin mustasta väristä, valkoisella Dynaset-logolla varustettuna.

Dynasetin hiljaiset hydraulimoottorit tuottavat paremman käyttökokemuksen seuraavien ominaisuuksien ansiosta:

 • alhainen äänenpainetaso
 • alhaisempi taajuus
 • miellyttävä äänirakenne
 • vähemmän mekaanista kitkaa
 • parempi tehokkuus
 • alhainen käyttölämpötila
 • parempi kestävyys

Huippuluokan hitsausominaisuudet
Hydraulihitsi korvaa perinteisen hitsaus-laitteen erinomaisesti mobiilikäytössä. Liimapuikkotunnistin ja korkea sytytysjännitepulssi tekevät hitsaamisesta vaivatonta. Laitteen tuottama hitsausvirta sopii kaikille puikkolaaduille. Kaikkiin malleihin käy vähintään 4mm puikko.
K-sarjan hydraulihitsi 1-ja 3-vaihesähköllä
Tehokkaat K-sarjan hydraulihitsit tuottavat korkeatasoisen hitsausvirran lisäksi laadukasta 1-ja 3-vaihesähköä. K-sarjan hitseihin sopii jopa 7mm:n puikko. Hitsausvirran säätö on moniportainen. Kaikissa malleissa hitsausjännite on 22-32 VDC.

Peruskoneet:
Rakennus- ja kaivoskoneet, porauskoneet, huoltoajeneuvot, nosturit, metsäkoneet jne.

Käyttö:
Asennus- ja korjaushitsaukset peruskoneesta. Teräsrakenneasennukset, putkilinjat, poraussuojaputket ja -paalut, kulutusosien vaihto ja huolto jne.

Edut:
Ammattilaisen tasavirtahitsi herkällä sytytyksellä ja laajalla hitsausvirtasäädöllä kaikille puikkotyypeille. Lisäpistorasia sähkötyökaluille, työvaloille yms., myös 3-vaihevirtaa. Suunniteltu vaativaan ulkotyöhön. Pieni laite on helppo sijoittaa koneen mukaan tai liittää pikaliittimillä joka koneesta.

Lisätiedot / tekniset tiedot

Hitsausvirta: 30-220 ADC
Hitsaus elektrodi Ø 5 mm
Hitsausvirran säätö: 3 x 7 asentoa
Kuormitettavuus: 35%/220, 60%/170A
Sytytysjännite: VDC 73
Hitsausjännite: VDC 21,5 – 28,8
Hitsauskaapelit: 35 mm2 / 5 metriä

Sähköulostulot
1-vaihde 230 VAC / 3,0 kVA
3-vaihde 400 VAC / 6,0 kVA

Pistoke: 2P+PE 16A 1 pcs
Pistoke: 3P+N+PE 16A 1 pcs
IP luokka: 23

Hydrauliikka vaatimukset
Virtaus 51 l/min

Virtaus maksimi 68 l/min
Paine nimellisteholla 155 bar
Maksimipaine 210 bar
Hydrauliikkaöljyn vaatimukset
Viskositeetti 10-200 cSt / optimaalinen: 25-35 cSt
Lämpötila maksimi. 70°C 
Suodattimen vaatimus 25 mikronia tai hienompi
Jäähdytystehon vaatimukset 1,5 kW

Mitat: 56.3 x 21.2 x 36.5 cm

Toimitustavat ja hinnat
 • Rahtikuljetus (yritysasiakkaat)
  30,00 €
 • Rahtikuljetus (yksityisasiakkaat)
  50,00 €
 • Nouto Oulun myymälästä
  0,00 €