Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00
Uutuus

Led Lenser HF6R Work

 • Led Lenser HF6R Work

Ladattava, keskikokoinen työvalaisin ammattilaiskäyttöön, esim. teollisuuteen tai maatalouteen.

TuotekoodiC91 502798
Nettopaino134 g
Varasto­tilanne2 kpl
 • Esittely
 • Lisätiedot / tekniset tiedot
 • Toimitustavat ja hinnat
Esittely

Ladattava, keskikokoinen työvalaisin ammattilaiskäyttöön. HF Work -sarjan valaisimet on suunniteltu työssään valaisinta tarvitseville, esimerkiksi teollisuuteen tai maatalouteen. Ledlenser HF6R Workin ominaisuuksia ovat esimerkiksi innovatiivinen tuplapääpanta, valaisimen kokonaispaino vain 134 grammaa, ja tehokas 2000 mAh akku magneettisella latauksella, jonka aikana valaisinta voidaan tarvittaessa myös käyttää. HF6R Work kestää keskiteholla koko työvuoron (8h) ajan. 

Ledlenser HF6R Work otsalampun portaattomasti kallistuva valaisinpää on muotoiltu olemaan mahdollisimman matalaprofiilinen (36 mm), näin pystyt työskentelemään valaisin päässä myös ahtaissa tiloissa, esimerkiksi auton alla, tai rakennuksella. Pääpanta on sisäpinnaltaan kumitettu, joten valaisin pysyy hyvin paikallaan erilaisten työtehtävien aikana. Pakkauksessa on myös mukana laaja toimitusvalikoima lisävarusteita valaisimen monipuoliseen kiinnitykseen ja käyttöön kypärän kanssa. Mukana myös seinäteline.

Alumiininen rakenne ja jämäkät kumiosat vaimentamassa ulkopuolisia iskuja. Ledlenser HF6R Work on kestävä työvalaisin, jonka IP68 suojaus takaa myös täyden pöly- ja vesitiiviyden. Voit siis huoletta käyttää työvalaisinta myös pölyisissä olosuhteissa, tai huonossakin säässä, eikä se vaurioidu edes hetkellisesti veteen upotessa.  

Digital Advanced Focus System -tarkennusjärjestelmä mahdollistaa laadukkaan, lähes saumattoman tarkennuksen, ja Focus Wheel – valokeilan säätöpyörä on suunniteltu sujuvaan portaattomaan valokeilan säätöön laajasta valosta tarkkaan pistemäiseen spottivaloon. Valaisimessa on myös akun varaustason merkkivalo, sekä punavalotoiminto edessä, joka säilyttää pimeydessä hämäränäön mahdollisimman hyvin. Käytä punaista valoa jos sinun tulee pimeässä vilkaista esimerkiksi työpiirustuksia. 

Kuljetuslukko estää valaisimen päälle menemisen kuljetuksen aikana esimerkiksi repussa. Jos otsavalaisin vilkuttaa vain valoa kytkintä painaessa, on valaisimessa mitä todennäköisemmin päällä kuljetuslukko, jonka saa poistettua pitämällä kytkintä pohjassa noin 10 sekunnin ajan. 

Ledlenser HF6R Work on erinomainen valaisin kun etsit kevyttä ja kompaktia työvalaisinta päivittäiseen käyttöön. 

Lisätiedot / tekniset tiedot

Ladattava otsavalaisin työkäyttöön
Digital Advanced Focus
Valoteho: 800 (boost) / 500 / 200 / 20 lm 
Valon kantama: 160 (boost) / 140 / 80 / 25 m
Paloaika: – / 3 / 8 / 60 h
Akku: Sisäänrakennettu 2000 mAh
Lataus: Magneettinen lataus (USB-C)
Paino: 134 g (sis. akku)
CRI 80
IP68 
Punavalotoiminto
Kuljetuslukko 
Pääpannan pehmuste
Magneettinen latauskaapeli 
Kiinnikesarja mukana: kypäräkiinnikkeet, seinäteline ja Ledlenser kiinnikeadapteri

Toimitustavat ja hinnat
 • Matkahuolto Lähellä-paketti
  6,30 €
 • Matkahuolto Kotijakelu
  12,10 €
 • Posti pakettiautomaatti
  7,70 €
 • Posti Postipaketti
  7,70 €
 • Posti Kotipaketti
  14,50 €
 • Posti Express-paketti
  10,40 €
 • Rahtikuljetus (yritysasiakkaat)
  25,00 €
 • Rahtikuljetus (yksityisasiakkaat)
  45,00 €
 • Nouto Oulun myymälästä
  0,00 €