Valikko
08 - 557 2700
Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00
6 tuotetta

Ruiskut

Birchmeier Spray-Matic 5P

145,-

Tehokas metallivartinen mäntäpumppu, jonka lisäksi paineilmatäyttöventtiili vakiovarusteena. Mitta-asteikolla varustettu säiliö, jossa suurikokoinen, suppilonmuotoinen täyttöaukko. Säiliö HDPE, pumppuosa, sumutuskahva PP, suihkuputki ja suutin messinkiä, VITON -tiivisteet.

Birchmeier Spray-Matic 5S käsikäyttö + pi-täyttö

321,-

Säiliö voidaan paineistaa suoraan paineilmaverkosta tai valinnaisvarusteena olevan käsipumpun avulla. Suuren, erillisen täyttöaukon ansioista säiliö on helppo täyttää, tyhjentää ja huoltaa. pumppu, suihkuputki ja suuttimen kärki ruostumatonta terästä.

Birchmeier Spray-Matic 10S

434,-

Säiliö voidaan paineistaa suoraan paineilmaverkosta tai valinnaisvarusteena olevan käsipumpun avulla. Suuren, erillisen täyttöaukon ansioista säiliö on helppo täyttää, tyhjentää ja huoltaa. Säiliö ruostumatonta terästä, pumppu, sumutuskahva ja suihkuputki sekä suutin messinkiä. Viton -tiivisteet. Spiraaliletku.

Birchmeier Spray-Matic 5S, pi-täyttö

307,-

säiliö voidaan paineistaa käsipumpun avulla. Suuren, erillisen täyttöaukon ansioista säiliö on helppo täyttää, tyhjentää ja huoltaa. Säiliö ruostumatonta terästä, pumppu, sumutuskahva ja suihkuputki sekä suutin messinkiä. Viton -tiivisteet.

Birchmeier Spray-Matic 20S kuljetuskärryllä, paineilmaverkkoon

703,-

Paineilmaverkkoon liitettävä paineruisku. Spiraaliletku ja kuljetuskärry vakiovarusteena.