Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

Hydrauliikan käsiohjausventtiilit

Venttiilit ovat yhteenvaletulla rungolla varustettuja 1…6 karaisia venttiileitä, jotka voidaan varustaa sarjaliitäntänipalla, poislukien Q35. Painepääty on normaalisti varustettu vastaventtiilillä ja karat ovat rinnan kytkettyjä. Useampaa liikettä voidaan ohjata yhtäaikaisesti (huomioitava paine ja liikesuunta virheliikkeiden estämiseksi). Tankkilinjan suurin sallittu paine on 25 bar, tilauksesta saatavana 180 bar 1 ja 2 karaisiin.

alk. 40,60
Hydrauliikka sulkuventtiili 
alk. 46,85
Hydrauliikka sulkuventtiili
173,-
Venttiilin kara palaa keskiasentoon toisesta lukitusta ääriasennosta paineen vaikutuksesta, sylinterin saavuttua päätysentoonsa. Toiseen suuntaan liikuteltaessa vivusta on vedettävä koko ajan. Lukitusta voidaan käyttää vain sylinterin paluuliikkeen toteuttamiseen. Työliikettä ei voida lukita.
195,-
Venttiilin kara palaa keskiasentoon toisesta lukitusta ääriasennosta paineen vaikutuksesta, sylinterin saavuttua päätysentoonsa. Toiseen suuntaan liikuteltaessa vivusta on vedettävä koko ajan. Lukitusta voidaan käyttää vain sylinterin paluuliikkeen toteuttamiseen. Työliikettä ei voida lukita. Pikaliikkeellä saadaan pienemmällä voimalla nopeampi työliike.
KYSY!
Suurin käyttöpaine 400 bar. Työliitännät 1/2″ (BSP).
KYSY!
Suurin käyttöpaine 400 bar. Työliitännät 3/8″ (BSP) paine ja paluuliitäntä 3/8″ (BSP).