Asiakaspalvelu avoinna arkisin 7:45 - 17:00

Lukitteet / liimat

55,75
Liuotinohenteinen erittäin nopeasti sitova polyuretaaniliima teollisuuteen. Lähes kirkas viskoottinen liima.
60,-
Taso- ja kierretiiviste CANLEY 4000T on anaerobinen (kovettuu hapettomasti) tiivistemassa, joka antaa nopean ja tiiviin tiivistyksen. Tuote on tiksotrooppinen (valumaton), jolloin se on levitettävissä myös pystysuoriin pintoihin.
64,43
Sopii kaikille metallikierteille. LOCTITE 243 on yleiskäyttöön soveltuva keskiluja kierrelukite.Tämä lukite varmistaa ja tiivistää pultit, mutterit ja vaarnaruuvit estäen niiden löystymisen tärinästä. Tuote toimii kaikilla metalleilla, mukaan lukien ruostumattoman teräksen,alumiinin ja pinnoitetut materiaalit. Se sietää pieniä määriä teollisten öljyjen esimerkiksi moottoriöljyt, korroosiosuoja-aineet ja leikkuunesteet, aiheuttamaa epäpuhtautta.
48,57
Kierretiiviste keskiluja, hydrauliikka-, pneumatiikka- ja muihin liittimiin. Kuivuu nopeasti. LOCTITE 542 on suunniteltu lukitsemaan ja tiivistämään metalliputkikierteitä ja liittimiä kuin myös muita sylinterimäisiä metallikokoonpanoja. Tuote kovettuu kun erotetaan ilmasta kahden metallipinnan välissä ja estää iskujen ja tärinän aiheuttaman löystymisen ja vuodon. LOCTITE 542:n tiksotrooppinen olomuoto pienentää nesteen vuotoa heti osille annostelun jälkeen.
37,80
Tasotiiviste Loctite 574 tiivistää jäykät metallitasojen ja -laippojen liitokset. Tuote kovettuu erotettuna ilmasta kahden metallin välissä. Välitön matalan paineen kesto asennuksen jälkeen. Tyypillisesti käytetään paikoilleen muotoutuvana tiivisteenä jäykkien metallilaippojen välissä. LOCTITE 574 estää nesteen vuotoa heti asennuksen jälkeen. sillä on hyvä öljyn- ja erittäin hyvä veden ja glykolin kestävyys. Lämmönkesto: 150°C. Pakkauskoko 50ml.
36,60
Keskiluja. Yleiskäyttöön. Pään yläpuolisiin kohteisiin ja matalissa lämpötiloissa tapahtuviin asennuksiin. Kuivuu hitaasti. LOCTITE 577 on suunniteltu lukitsemaan ja tiivistämään metalliputkikierteitä ja -liittimiä kuin myös muita sylinterimäisiä metallikokoonpanoja. Se varmistaa välittömästi matalapainetiiveyden metalliputkilla ja liittimillä. Ei ryömi, kutistu eikä repeämällä tuki putkistoja. Soveltuu matalissa lämpötiloissa tapahtuviin asennuksiin. Sillä on erinomainen kemikaalien ja lämmön kestävyys ja estää nesteen vuodon heti osille annostelun jälkeen.
1,24
Putkiteippi tiivistämiseen
119,99
Erikois kierreliima 350 bar kaasu, vesi, nestekaasu, kemikaalit. 
37,20
Kehitetty ruostumattoman teräksen, haponkestävän sekä duplex ja super-duplex terästen peittaukseen. Hitsattujen ruostumattomien teräsrakenteiden saumojen sekä lämmön vaikutusalueen puhdistukseen ja passivointiin jättäen puhtaan viimeistellyn hitsaussauman. Peittauksen ja puhtaalla matalakloorisella vedellä suoritetun runsaan huuhtelun jälkeen, korroosionkestävyys palautuu hitsatulle alueelle.
alk. 18,75
Hydraulisten- ja pneumaattisten järjestelmien tiiviste sekä lukite, yleiskäyttöön.
22,75
Yleiskäyttöinen tiiviste laippaliitoksiin, vaihdelaatikoihin ja moottorikoteloihin.
alk. 22,75
Putkikierteisiin kaasu- ja vesiputkistoissa. Yleiskäyttöön.
19,84
Erityinen koostumus ja hienorakeiset kiinteät voiteluaineet. Tuote täyttää kaikki epätasaisuudet pinnalla sekä suojaa tehokkaasti kiinnileikkautumista, abraasiota, pistesyöpymiä, kylmä hitsausta ja syövyttävää korroosiota vastaan.
103,35
Rakenneliima vaikeasti liimattaville muoveille, kuten PE, PP ja TPE
alk. 31,-
Kierrelukite, yleiskäyttöön
52,10
Passiivisten materiaalien kierrelukitus kuten ruostumaton teräs, alumiini jne.
alk. 31,-
Kierrelukite, pultit ja mutterit
42,80
Korkea lujuus, korkeita lämpötiloja kestävä, juomaveden hyväksyntä
31,10
Laakerilukite, nopeasti kovettuva, keskinkertainen viskositeetti, korkea lujuus, vaikea liitoksen purku. Elintarvikehyväksytty.